Nové webové stránky | Október 2023

Nové webové stránky | Október 2023

Prinášame Vám opäť ďalšie zmeny GalaxyCraft.eu. Tentokrát si veľkou zmenou prešli naše webové stránky. Webové stránky sú konečne v tmavom vzhľade, ktorý bol celkom dosť žiadaný.

Odteraz je predvolený režim stánok tmavý. Nižšie nájdete podrobné informácie o stránkach.

Webová stránka

Hlavná webová stránka si prešla veľkou zmenou. Celé jadro je odteraz naše a už nie je závislé od redakčného systému. Beží na novom frameworku, ktorý je viac optimalizovaný a sviznejší a tak načítavanie stránok je oveľa rýchlejšie, než na predošlom systéme. Celý vzhľad webovej stránok, tak ako aj ostatných je tmavý. Tmavý vzhľad bol viac žiadanejší a pôsobí príjemnejšie na vaše oči.

Nový blog

GalaxyCraft má odteraz oddelený blog od hlavnej stránky. Blog sa nachádza na adrese https://blog.galaxycraft.eu/. Obsahuje všetky články, ktoré boli na GalaxyCrafte vydané a sú prehľadne zoradené.

Vzhľad nového blogu

Wiki

Kedže prechádzame so stránkami do tmavého réžimu, tak ani naša wiki sa nezaobíde na zmene. Vzhľad našej wikipédie je odteraz v tmavom réžime.


Páči sa Vám táto zmena naších webových stránok? Máte nejaké návrhy na zmenu alebo nejaké nové funkcie? Dajte nám o tom vedieť na našom discord serveri.

Aké plány máme ďalej?

  • Aktualizácia vzhľadu banlistu do tmavého réžimu, prípadne implementácia do hlavnej webovej stránky.
  • Pridanie kontaktných formulárov na web